Connect with us

DIN VIAȚA ROMILOR

DIN VIAȚA ROMILOR 22.09.2018

Vă prezentăm informații legate de oportunitățile de studiu pentru elevii romi, recomandările pe locurile speciale în licee dar și o analiză privind evoluția elevilor de etnie romă.. Doamna Luminița Marin, director la Colegiul “Al. Rosetti” din Comuna Vidra, împreună cu 3 elevi de clasa XI-a , vin “La un ceai cu rom” în platoul emisiunii noastre. Care sunt schimbările din sistemul de învățământ, la ce nivel se ridică azi elevii romi, ce rezultate au proiectele educaționale și programele care promovează egalitatea de șanse și multe alte întrebări își găsesc răspunsuri la “DIN VIAȚA ROMILOR”, în compania lui Sorin Sandu.

Avatar

Published

on

În această săptămână emisiunea “DIN VIAȚA ROMILOR” continuă să dezvolte teme de interes din sfera educației.

Sâmbătă, 22 septembrie, avem o ediție dedicată în exclusivitate anilor de liceu. Vă prezentăm informații legate de oportunitățile de studiu pentru elevii romi, recomandările pe locurile speciale în licee dar și o analiză privind evoluția elevilor de etnie romă.. Doamna Luminița Marin, director la Colegiul “Al. Rosetti” din Comuna Vidra, împreună cu 3 elevi de clasa XI-a , vin “La un ceai cu rom” în platoul emisiunii noastre. Care sunt schimbările din sistemul de învățământ, la ce nivel se ridică azi elevii romi, ce rezultate au proiectele educaționale și programele care promovează egalitatea de șanse și multe alte întrebări își găsesc răspunsuri la “DIN VIAȚA ROMILOR”, în compania lui Sorin Sandu. Ne întâlnim sâmbătă dimineața, de la ora 9.00, la Național TV!

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recente

Denumirea Asociației cetățenilor români aparținând minorității romilor este Partida Romilor “Pro-Europa” , asociație care s-a constituit la data de 19.03.1990 și a dobândit personalitate juridică la data de 03.04.1990 prin efectele sentinței civile nr. 1078, înregistrată în Registrul Persoanelor Juridice al Judecătoriei Sectorului 1 București sub nr.1111/03.04.1990 Copyright © 2015