Connect with us

DIN VIAȚA ROMILOR

DIN VIAȚA ROMILOR 23.09.2018

În platoul “DIN VIAȚA ROMILOR”, Zita Moldovan îl are ca invitat pe profesorul Ionel Cordovan, inspector pentru limba romani și romi în cadrul Ministerului Educației, care ne prezintă situația repartizării locurilor pentru studenții romi în anul universitar 2018-2019. Aflăm lucruri noi despre burse, programe de studiu dar și despre promovarea modelelor rome în societate.
În această ediție vă invităm să urmăriți o poveste emoționantă “DIN VIAȚA ROMILOR”.

Avatar

Published

on

Duminica dimineață ne pregătim în avans de deschiderea anului Universitar. În platoul “DIN VIAȚA ROMILOR”, Zita Moldovan îl are ca invitat pe profesorul Ionel Cordovan, inspector pentru limba romani și romi în cadrul Ministerului Educației, care ne prezintă situația repartizării locurilor pentru studenții romi în anul universitar 2018-2019. Aflăm lucruri noi despre burse, programe de studiu dar și despre promovarea modelelor rome în societate.
În această ediție vă invităm să urmăriți o poveste emoționantă “DIN VIAȚA ROMILOR”. O veți cunoaște pe Nicoleta Ene, o fată de fierar venită dintr-un sat de provincie să-și împlinească visul în București. Într-un reportaj inedit, o tânără pe cât de sensibilă și aparent fragilă, pe atât de puternică și ambițioasă ne demonstrează cât de mult contează puterea de caracter atunci când trebuie să învingi prejudecăți pentru a-ți atinge țelul.
Vă așteptăm pe 23 septembrie, de la ora 9.00 , la Național TV!

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recente

Denumirea Asociației cetățenilor români aparținând minorității romilor este Partida Romilor “Pro-Europa” , asociație care s-a constituit la data de 19.03.1990 și a dobândit personalitate juridică la data de 03.04.1990 prin efectele sentinței civile nr. 1078, înregistrată în Registrul Persoanelor Juridice al Judecătoriei Sectorului 1 București sub nr.1111/03.04.1990 Copyright © 2015