Connect with us

DIN VIAȚA ROMILOR

Din viata romilor – 24.03.2019

Avatar

Published

on

Emisiunea „Din viața romilor” vă invită să descoperiți povestea unui spectacol fascinant, interpretat în premieră la București. În ediția de duminică, 24 martie, vă prezentăm în exclusivitate un material realizat în compania celebrilor artiști ai teatrului Romen din Moscova. Pătrundem în culisele show-ului de succes „Șatra – Noi, Țiganii”, prezentat la București cu sprijinul Asociației Partida Romilor „Pro Europa” și FEDER.
Tot în această ediție, mergem în localitatea Ormeniș din județul Brașov pentru a ne reîntâlni cu patru tineri ambițioși și inteligenți, care au excelat la concursuri și olimpiade naționale: Andra Dima, Paul Vaida, Emanuel Cocoraș și Andreea Cocoraș. Vedeți ce surpriză le-a pregătit echipa emisiunii noastre!
Urmăriți emisiunea „Din viața romilor” la Național TV, în fiecare sâmbătă și duminică, începând cu ora 9.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recente

Denumirea Asociației cetățenilor români aparținând minorității romilor este Partida Romilor “Pro-Europa” , asociație care s-a constituit la data de 19.03.1990 și a dobândit personalitate juridică la data de 03.04.1990 prin efectele sentinței civile nr. 1078, înregistrată în Registrul Persoanelor Juridice al Judecătoriei Sectorului 1 București sub nr.1111/03.04.1990 Copyright © 2015