Connect with us

DIN VIAȚA ROMILOR

Din viata romilor – 26.10.2019

Partidei Romilor din zona Ardealului s-au reunit pentru a evalua acțiunile derulate în nordul țării.

Avatar

Published

on

Pentru că ne întâlnim în zi de sărbătoare, echipa emisiunii „DIN VIAȚA ROMILOR” îi felicită pe toți cei ce își aniversează ziua onomastică de Sfântul Dumitru! În ediția de sâmbătă, 26 octombrie, vă prezentăm noi detalii din agenda campaniei civice naționale „VREM  RESPECT!”. La Brașov, reprezentanții Partidei Romilor din zona Ardealului s-au reunit pentru a evalua acțiunile derulate în nordul țării. Care sunt concluziile primelor demersuri, vedeți într-un reportaj realizat în orașul de la poalele Tâmpei.

De asemenea, noi acțiuni au avut loc și în județul Dâmbovița. Echipa noastră s-a întâlnit cu liderii organizației locale chiar în mijlocul comunităților de romi din Comuna Cojasca. Alături de președintele Asociației Partida Romilor „Pro-Europa”, Nicolae Păun, am surprins câteva aspecte importante din viața romilor dâmbovițeni.

Ce ecouri stârnește campania „VREM  RESPECT!” în comunitățile de romi din țară, puteți descoperi doar urmărind ediția „DIN VIAȚA ROMILOR”, difuzată sâmbătă, de la ora 10.00, pe Național TV.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recente

Denumirea Asociației cetățenilor români aparținând minorității romilor este Partida Romilor “Pro-Europa” , asociație care s-a constituit la data de 19.03.1990 și a dobândit personalitate juridică la data de 03.04.1990 prin efectele sentinței civile nr. 1078, înregistrată în Registrul Persoanelor Juridice al Judecătoriei Sectorului 1 București sub nr.1111/03.04.1990 Copyright © 2015