Connect with us

DIN VIAȚA ROMILOR

DIN VIAȚA ROMILOR – 28.10.2018

Avatar

Published

on

Ediția de duminică a emisiunii „Din viața romilor” vă prezintă un model de educație necesar integrării în societate a copiilor din grupe vulnerabile. Proiectul numit FRIENDS – Facilitarea Revitalizării Integrate a Educației Necesare unei Dezvoltări Sustenabile are ca scop prevenirea abandonului școlar și susține accesul egal la învățământ al tuturor elevilor. Partida Romilor „Pro-Europa” s-a implicat în acest proiect, devenind partener al demersului desfășurat în cadrul a două instituții de învățământ de stat din capitală: Școala Gimnazială „Maica Domnului” și Liceul Tehnologic Special nr. 3. Vă arătăm cum anume a contribuit material și educațional Partida Romilor în vederea îmbunătățirii calității învățământului, cum se construiește o comunitate tolerantă, cum este combătută marginalizarea copiilor romi și cum își pot găsi aceștia calea către succes. Îi avem invitați pe Julieta Mihăilescu, director al Școlii Gimnaziale nr. 4, precum și pe Cătălin Manea, prim-vicepreședinte al Asociației Partida Romilor „Pro-Europa”.

Continue Reading
1 Comment

1 Comment

  1. Avatar

    Tot Eu

    28 octombrie 2018 at 07:30

    Contribuiti material pe naiba, lăsați copiii pe locuri de rrom să moară de foame și mai și ziceți că îi ajutați material. Rușine să vă fie, pentru că spuneți numai minciuni!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recente

Denumirea Asociației cetățenilor români aparținând minorității romilor este Partida Romilor “Pro-Europa” , asociație care s-a constituit la data de 19.03.1990 și a dobândit personalitate juridică la data de 03.04.1990 prin efectele sentinței civile nr. 1078, înregistrată în Registrul Persoanelor Juridice al Judecătoriei Sectorului 1 București sub nr.1111/03.04.1990 Copyright © 2015