Connect with us

DIN VIAȚA ROMILOR

Din viata romilor – 28.12.2019

Bun găsit la o nouă ediție DIN VIAȚA ROMILOR!
În această săptămână vă prezentăm un interviu în exclusivitate cu Președintele Asociației Partida Romilor Pro Europa, Nicolae Păun.

Avatar

Published

on

Într-un moment socio-politic extrem de important, președintele organizației reprezentative a romilor din România realizează atât un bilanț obiectiv al anului 2019 cât și o analiză complexă a momentelor care au marcat viața romilor în ultimii 30 de ani.

Într-o abordare deschisă, Președintele Nicolae Păun ne împărtășește din viitoarele proiecte dedicate dezvoltării comunităților de romi și face câteva predicții sociale și politice pentru anul 2020.

Dacă vreți să aflați care sunt factorii care au influențat situația romilor din România dar și ce se pregătește din punct de vedere politic în viitorul an electoral, nu ratați acest interviu inedit, realizat de Valentin Rupiță.

Vă așteptăm sâmbătă, 28 decembrie, de la ora 10.00, pe Național Tv!

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recente

Denumirea Asociației cetățenilor români aparținând minorității romilor este Partida Romilor “Pro-Europa” , asociație care s-a constituit la data de 19.03.1990 și a dobândit personalitate juridică la data de 03.04.1990 prin efectele sentinței civile nr. 1078, înregistrată în Registrul Persoanelor Juridice al Judecătoriei Sectorului 1 București sub nr.1111/03.04.1990 Copyright © 2015 Shared By Fancy Text Generator