Connect with us

DIN VIAȚA ROMILOR

DIN VIAȚA ROMILOR 29.09.2018

Vă invităm să descoperiți una dintre formele de școlarizare care se dezvoltă odată cu societatea: învățământul profesional. Invitatul acestei ediții, Gabriel Zorzini, directorul Colegiului UCECOM „Spiru Haret”, ne vorbește despre meseriile pentru care sunt pregătiți elevii în cadrul acestei școli profesionale, despre modul în care se implică angajatorii în instruirea viitorilor angajați, dar și despre avantajele financiare și oportunitățile de angajare asigurate de învățământul tehnic și profesional.

Avatar

Published

on

Încheiem săptămâna împreună, cu informații de ultimă oră, invitați prestigioși și dezbateri de larg interes, numai la emisiunea “DIN VIAȚA ROMILOR”, pe Național TV!
Sâmbătă, 29 septembrie, vă invităm să descoperiți una dintre formele de școlarizare care se dezvoltă odată cu societatea: învățământul profesional. Invitatul acestei ediții, Gabriel Zorzini, directorul Colegiului UCECOM „Spiru Haret”, ne vorbește despre meseriile pentru care sunt pregătiți elevii în cadrul acestei școli profesionale, despre modul în care se implică angajatorii în instruirea viitorilor angajați, dar și despre avantajele financiare și oportunitățile de angajare asigurate de învățământul tehnic și profesional.V-am pregătit un material special în care veți descoperi activitățile practice ale elevilor și modul în care aceștia sunt instruiți de către adevărați profesioniști ai specializărilor alese. Aflați, așadar, ultimele noutăți “DIN VIAȚA ROMILOR”, sâmbătă dimineața, de la ora 9.00, la Național TV!

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recente

Denumirea Asociației cetățenilor români aparținând minorității romilor este Partida Romilor “Pro-Europa” , asociație care s-a constituit la data de 19.03.1990 și a dobândit personalitate juridică la data de 03.04.1990 prin efectele sentinței civile nr. 1078, înregistrată în Registrul Persoanelor Juridice al Judecătoriei Sectorului 1 București sub nr.1111/03.04.1990 Copyright © 2015