Connect with us

DIN VIAȚA ROMILOR

DIN VIAȚA ROMILOR 30.09.2018

Cum sunt păstrate în zilele noastre obiceiurile moștenite din bătrâni, cum se îmbină stilul de viață contemporan cu vechile tradiții, precum și care sunt secretele ce întregesc și dau farmec vieții de familie, aflăm de la invitații noștri: soții Sonia și Mircea Crăciun, împreună cu Mioara Lincan și fiul său, Giani. Reprezentanți ai unor familii cunoscute și respectate în întreaga țară, aceștia ne vor împărtăși amintiri dragi lor, dar și experiențe și învățături primite de la străbuni și confirmate odată cu trecerea timpului, toate definind construcția temeinică a familiei rome și respectul pentru semeni, conservat încă într-o societate a schimbărilor.

Avatar

Published

on

Duminică, 30 septembrie, într-o ediție specială a emisiunii noastre, vorbim despre una dintre valorile incontestabile ale etniei rome: familia. Cum sunt păstrate în zilele noastre obiceiurile moștenite din bătrâni, cum se îmbină stilul de viață contemporan cu vechile tradiții, precum și care sunt secretele ce întregesc și dau farmec vieții de familie, aflăm de la invitații noștri: soții Sonia și Mircea Crăciun, împreună cu Mioara Lincan și fiul său, Giani. Reprezentanți ai unor familii cunoscute și respectate în întreaga țară, aceștia ne vor împărtăși amintiri dragi lor, dar și experiențe și învățături primite de la străbuni și confirmate odată cu trecerea timpului, toate definind construcția temeinică a familiei rome și respectul pentru semeni, conservat încă într-o societate a schimbărilor. Cu multe alte surprize “DIN VIAȚA ROMILOR” vă întâmpinăm în această duminică, de la ora 9.00, la National TV.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recente

Denumirea Asociației cetățenilor români aparținând minorității romilor este Partida Romilor “Pro-Europa” , asociație care s-a constituit la data de 19.03.1990 și a dobândit personalitate juridică la data de 03.04.1990 prin efectele sentinței civile nr. 1078, înregistrată în Registrul Persoanelor Juridice al Judecătoriei Sectorului 1 București sub nr.1111/03.04.1990 Copyright © 2015