Connect with us

Eveniment

„Din viața romilor”, de 14 ani alături de dumneavoastră

Avatar

Published

on

În acest an, pe 6 aprilie, împlinim 14 ani de când oferim telespectatorilor din România un program televizat cu și despre etnia romă, așadar dorim cu această ocazie să împărtășim bucuria alături de publicul nostru fidel.

De 14 ani promovăm tradițiile, istoria și cultura romilor, susținem campanii sociale și educaționale și vă oferim momente excepționale de diverstisment. În tot acest timp, v-am adus pe micile ecrane noutățile „Din viața romilor”.

De asemenea, am contribuit la afirmarea identității etnice, precum și la acțiuni de combatere a discriminării. În această ediție aniversară, vă invităm să descoperiți povestea primului program de televiziune dedicat romilor și să urmăriți cele mai importante momente care ne-au ținut împreună vreme de 14 ani!

Nu pierdeți emisiunea „Din viața romilor”, în fiecare sâmbătă și duminică, începând cu ora 9, la Național TV!

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recente

Denumirea Asociației cetățenilor români aparținând minorității romilor este Partida Romilor “Pro-Europa” , asociație care s-a constituit la data de 19.03.1990 și a dobândit personalitate juridică la data de 03.04.1990 prin efectele sentinței civile nr. 1078, înregistrată în Registrul Persoanelor Juridice al Judecătoriei Sectorului 1 București sub nr.1111/03.04.1990 Copyright © 2015