Connect with us

DIN VIAȚA ROMILOR

Din Viața Romilor – Ediţia din 12 decembrie

Partida Romilor

Published

on

Alegerile parlamentare s-au încheiat iar noul deputat al minorității rome este domnul Cătălin Manea, de altfel și primul propus pe lista Partidei Romilor. Cu acest prilej, i-am lansat invitația de a participa în platoul emisunii la o dezbatere care va analiza noul context politic de la nivel național.

Modificarea statutului mediatorilor și inspectorilor școlari, accesul la sănătate chiar și pentru romii fără venituri, scăderea abandonului școlar, înființarea unui teatru și a unui muzeu rom reprezintă doar câteva dintre proiectele legislative pe care deputatul Cătălin Manea le are în vedere în următorii patru ani. O discuție moderată de Monica Cornea.

Vă așteptăm sâmbătă, de la ora10.00, pe Național TV şi duminică de la 16:30, la Naţional 24 PLUS!

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recente

Denumirea Asociației cetățenilor români aparținând minorității romilor este Partida Romilor “Pro-Europa” , asociație care s-a constituit la data de 19.03.1990 și a dobândit personalitate juridică la data de 03.04.1990 prin efectele sentinței civile nr. 1078, înregistrată în Registrul Persoanelor Juridice al Judecătoriei Sectorului 1 București sub nr.1111/03.04.1990 Copyright © 2015