Connect with us

DIN VIAȚA ROMILOR

Din Viaţa Romilor – Ediţia din 12 septembrie

Partida Romilor

Published

on

Sâmbăta aceasta, emisiunea Din Viața Romilor vă prezintă informații noi despre modul cum se derulează în țară campania națională intitulată Educație, prevenție și pregătirea comunităților de romi împotriva covid -19, proiect demarat de Asociația Partida Romilor Pro-Europa. Elevilor și părinților le-am pregătit un material special despre începutul de an școlar.
Am mers în comuna 1 Decembrie pentru a vedea care sunt măsurile concrete pe care le-au aplicat autoriățile locale înainte ca elevii să se întoarcă, fizic,la clasă.Despre temerile părinților în acest climat epidemiologic, care sunt măsurile adoptate pentru protejarea elevilor dar și cât de greu se va derula actul educațional, aflați în ediția de sâmbătă.
Din Viața Romilor, se difuzează sâmbăta de la ora 10.00, pe Național TV şi duminicade la 16:30, la Naţional 24 Plus.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recente

Denumirea Asociației cetățenilor români aparținând minorității romilor este Partida Romilor “Pro-Europa” , asociație care s-a constituit la data de 19.03.1990 și a dobândit personalitate juridică la data de 03.04.1990 prin efectele sentinței civile nr. 1078, înregistrată în Registrul Persoanelor Juridice al Judecătoriei Sectorului 1 București sub nr.1111/03.04.1990 Copyright © 2015