Connect with us

DIN VIAȚA ROMILOR

Din Viaţa Romilor – Ediţia din 16 ianuarie

Partida Romilor

Published

on

Sâmbăta aceasta aducem în atenția dumneavoastră două subiecte de impact pentru minoritatea romă. Discutăm în prima parte a emisiunii despre cele 62 de familii rome care și-au pierdut locuințele în incendiul violent care a avut loc pe strada Șumuleu, în Miercurea Ciuc. Partida Romilor “Pro-Europa” prin reprezentantul său, deputatul Cătălin Manea, a mobilizat autoritățile pentru a-i ajuta pe oameni să treacă peste această grea încercare.

În ce a constat ajutorul oferit și care este situația la fața locului, aflați sâmbătă. Tot atunci discutăm despre legile menite să vină în sprijinul romilor. La inițiativa domnului Nicolae Păun și a domnului Daniel Vasile, ambii foști deputați în Parlamentul României, o serie de legi au fost promulgate în perioada 2006-2021. Vom discuta și despre legea pentru combaterea Antițigănismului cu inițiatorul ei, domnul Daniel Vasile.

De ce era nevoie de o astfel de lege și ce presupune ea, aflați în ediția de sâmbătă, de la ora 10.00, pe Național TV şi duminică de la 16.30 la Naţional 24 Plus!

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recente

Denumirea Asociației cetățenilor români aparținând minorității romilor este Partida Romilor “Pro-Europa” , asociație care s-a constituit la data de 19.03.1990 și a dobândit personalitate juridică la data de 03.04.1990 prin efectele sentinței civile nr. 1078, înregistrată în Registrul Persoanelor Juridice al Judecătoriei Sectorului 1 București sub nr.1111/03.04.1990 Copyright © 2015