Connect with us

Asul de trefla

Din Viaţa Romilor – Ediţia din 23 ianuarie

Published

on

Pe 27 ianuarie se împlinesc 76 de ani de la eliberarea lagărelor naziste de la Auschwitz – Birkenau, această dată fiind marcată drept Ziua Internațională de Comemorare a Victimelor Holocaustului.
În emisiunea noastră de sâmbătă vă prezentăm un material despre cutremurătoarea experiență a Holocaustului și detaliile mai puțin cunoscute ale acestui tragic moment din istoria umanității.
Venim de asemenea cu noi detalii despre acordarea recomandărilor pentru admiterea la liceu, în cadrul Campaniei SOS COPIII ROMI. Tot în această ediție vă prezentăm care sunt noile proiecte pentru comunitate, discutate în cadrul Ședinței Consiliului Director a Asociației Partida Romilor “Pro Europa”.
Vă așteptăm sâmbătă, de la ora 10.00, pe Național TV şi duminică de la 16.30, la Naţional 24 Plus!

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recente

Denumirea Asociației cetățenilor români aparținând minorității romilor este Partida Romilor “Pro-Europa” , asociație care s-a constituit la data de 19.03.1990 și a dobândit personalitate juridică la data de 03.04.1990 prin efectele sentinței civile nr. 1078, înregistrată în Registrul Persoanelor Juridice al Judecătoriei Sectorului 1 București sub nr.1111/03.04.1990 Copyright © 2015