Connect with us

DIN VIAȚA ROMILOR

Din Viața Romilor – Ediția din 29 august

Partida Romilor

Published

on

Sâmbătă, într-o nouă ediție a emisiunii „Din viața romilor” vom dezbate pe larg unul dintre cele mai fierbinți subiecte din actualitatea românească. Vorbim despre criza pe care pandemia de Covid-19 a declanșat-o în țara noastră în plan social și economic, dar mai ales despre modul în care autoritățile române reușesc sau nu să gestioneze efectele acestei pandemii asupra celor mai vulnerabile categorii ale populației.

Realizatoarea emisiunii Monica Cornea discută cu invitații săi despre cea mai recentă inițiativă a președintelui Asociației Partida Romilor Pro Europa, Nicolae Păun. Daniel Vasile, deputatul minorității rome în Parlamentul României, Cătălin Manea prim vicepreședintele Partidei Romilor și Iulian Paraschiv, prim-vicepreședinte Partida Romilor Pro Europa, ne vor oferi mai multe detalii despre activitățile desfășurate la nivel național de liderii Partidei Romilor, în cadrul campaniei EDUCAȚIE, PREVENȚIE ȘI PREGĂTIREA COMUNITĂȚILOR DE ROMI PRIVIND COVID-19.


Veniți alături de noi, sâmbătă 29 august, de la ora 10:00, la Național TV și duminică 30 august, de la 16:30 pe Național 24 PLUS, pentru a fi la curent cu cele mai importante aspecte Din viața romilor!

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recente

Denumirea Asociației cetățenilor români aparținând minorității romilor este Partida Romilor “Pro-Europa” , asociație care s-a constituit la data de 19.03.1990 și a dobândit personalitate juridică la data de 03.04.1990 prin efectele sentinței civile nr. 1078, înregistrată în Registrul Persoanelor Juridice al Judecătoriei Sectorului 1 București sub nr.1111/03.04.1990 Copyright © 2015