Connect with us

DIN VIAȚA ROMILOR

Din Viața Romilor – Ediția din 3 octombrie

Published

on

În emisiunea de sâmbătă aflați în premieră absolută ce modificări majore a suferit procedura de acordare a recomandărilor de apartenență la etnia romă, necesare la admiterea pe locurile speciale pentru romi de anul viitor.

Realizatoarea Monica Cornea discută pe larg toate detaliile cu invitații săi: doamna Alexandrina Peter, inspector pentru minorități în cadrul Inspectoratului Școlar al Municipiului București și domnul Cătălin Manea, prim-vicepreședinte al Partidei Romilor, coordonator al Campaniei Naționale „SOS COPIII ROMI”. Tot în această ediție vă prezentăm o primă evaluare a Alegerilor Locale derulate în 27 septembrie și anunțăm o premieră pentru cultura romă: un premiu de excepție și o recunoaștere națională a meritelor teatrului feminist rom Giuvlipen.

Rămâneți alături de noi! Începe o nouă ediție „DIN VIAȚA ROMILOR”!
Vă așteptăm sâmbătă, 3 octombrie, de la ora 10.00, pe Național TV şi duminică4 octombriede la 16.30 la Național 24 Plus!

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recente

Denumirea Asociației cetățenilor români aparținând minorității romilor este Partida Romilor “Pro-Europa” , asociație care s-a constituit la data de 19.03.1990 și a dobândit personalitate juridică la data de 03.04.1990 prin efectele sentinței civile nr. 1078, înregistrată în Registrul Persoanelor Juridice al Judecătoriei Sectorului 1 București sub nr.1111/03.04.1990 Copyright © 2015