Connect with us

DIN VIAȚA ROMILOR

Din Viaţa Romilor – Ediţia din 31 octombrie

Published

on

În ediția de sâmbătă, invitații lui Sorin Sandu sunt: Cătălin Manea-prim-vicepreședinte Partida Romilor Pro-Europa și primul pe lista candidaților desemnați să reprezinte Partida Romilor în Parlamentul României la alegerile care vor avea loc pe 6 decembrie și Varujan Pambuccian- președinte al Grupului Parlamentar al Minorităților Naționale din Camera Deputaților.
Alături de Sorin Sandu cei doi invitați vor aborda subiecte precum: sănătatea, educația și piața forței de muncă în contextual pandemiei, proiecte legislative care vizează bunăstarea etnicilor romi, dezvoltarea comunitară dar și nevoia de promovare a culturii minorităților naționale. Așadar, nu pierdeți această ediție!
Vă așteptăm sâmbătă, 31 octombrie, de la ora10.00, pe Național TV şi duminică 1 noiembrie de la 16.30, la Naţional 24 Plus!

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recente

Denumirea Asociației cetățenilor români aparținând minorității romilor este Partida Romilor “Pro-Europa” , asociație care s-a constituit la data de 19.03.1990 și a dobândit personalitate juridică la data de 03.04.1990 prin efectele sentinței civile nr. 1078, înregistrată în Registrul Persoanelor Juridice al Judecătoriei Sectorului 1 București sub nr.1111/03.04.1990 Copyright © 2015