Connect with us

DIN VIAȚA ROMILOR

Din Viața Romilor – Ediția din 5 septembrie

Partida Romilor

Published

on

Sâmbăta aceasta, invitați în platoul emisiunii Din Viața Romilor sunt tinerii de la Organizația de Tineret a Asociației Partida Romilor ’’Pro-Europa’’.

Ionuț Păun-prim-vicepreședinte, Cătălin Stănescu-secretar general și George Gogan-coordonator național al voluntarilor, vor discuta împreună cu realizatorul emisiunii Monica Cornea despre cea mai amplă campanie desfășurată la nivel național de către ‘’Partida Romilor Pro-Europa”.

În aceeași ediție v-am pregătit un material special care îi are în centru tot pe membrii Organizației de Tineret.

De curând, reprezentanții filialelor din toată țara, s-au reunit la Predeal în cadrul unei ședințe a consiliului director, acolo unde a fost elaborat un plan de măsuri și acțiuni cu scopul de a informa și de a ajuta toate comunitățile de romi din țară, în lupta cu virusul covid-19.

Mai multe despre campania intitulată Educație, prevenție și pregătirea comunităților de romi împotriva covid 19 dar și cum anume vor acționa tinerii romi în comunități, veți afla pe larg în ediția de sâmbătă.

Din Viața Romilor, se difuzează sâmbăta de la ora 10.00, pe Național TV și duminica de la ora 16:30 la Național 24 Plus.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recente

Denumirea Asociației cetățenilor români aparținând minorității romilor este Partida Romilor “Pro-Europa” , asociație care s-a constituit la data de 19.03.1990 și a dobândit personalitate juridică la data de 03.04.1990 prin efectele sentinței civile nr. 1078, înregistrată în Registrul Persoanelor Juridice al Judecătoriei Sectorului 1 București sub nr.1111/03.04.1990 Copyright © 2015