Connect with us

DIN VIAȚA ROMILOR

Din Viața Romilor- Ediția din 7 noiembrie

Published

on

Sâmbăta aceasta ni se alătură în platoul emisiunii Daniel Vasile, deputatul minorității rome în Parlamentul României și Iulian Paraschiv, prim-vicepreședinte Partida Romilor Pro-Europa.

Vă invităm la o discuție despre situația complexă pe care o traversăm din cauza pandemiei și efectele acesteia asupra comunităților de romi, în special. Vom aminti despre campania națională Educație, prevenție și combaterea virusului covid-19, în comunitățile de romi dar și despre problemele din comunitate identificate de coordonatorii regionali ai campaniei. Despre lipsurile etnicilor romi, voință politică și importanța reprezentării rome în plan politic, aflați în dezbaterea moderată de Sorin Sandu.

Din Viața Romilor se difuzează în fiecare sâmbătă de la ora10.00, pe Național TV și duminică de la 16.30, la Național 24 Plus.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recente

Denumirea Asociației cetățenilor români aparținând minorității romilor este Partida Romilor “Pro-Europa” , asociație care s-a constituit la data de 19.03.1990 și a dobândit personalitate juridică la data de 03.04.1990 prin efectele sentinței civile nr. 1078, înregistrată în Registrul Persoanelor Juridice al Judecătoriei Sectorului 1 București sub nr.1111/03.04.1990 Copyright © 2015