Connect with us

Monden

Doinita Oancea: „Pentru unii sunt un om, o persoana necunoscuta, o persoana publica, o actrita, o prietena, o tiganca”

Published

on

Actrita Doinita Oancea este o tanara de etnie roma, care s-a nascut in Bucuresti, pe 15 februarie 1983. A debutat in actorie cu rolul din serialul tv „Inima de Tigan” in 2008.
Inainte de a ajunge cunoscuta datorita rolurilor pe care le-a interpretat a fost director campanie de spectacole, hostess promoter.
Dupa ce a terminat facultatea a ajuns in lumina reflectoarelor pe o scena din Tokio cu celebra formatie Mahala Rai Banda si Rona Hartner. A dansat acolo, apoi a avut sansa de a dansa in cadrul unei campanii de spectacole, unde a fost numita director adjunct.
Doinita Oancea a cunoscut faima odata cu rolul Minodorei din „Inima de Tigan”, reusind sa se faca remarcata foarte repede, datorita talentului sau actoricesc, dar si datorita frumusetii sale. Este una dintre cele mai indragite si iubite actrite din tara, care a cucerit publicul de la primele sale aparitii. De cand a debutat ca actrita a fost mereu in atentia presei, datorita rolurilor sale.
Doinita Oancea a cucerit prin talentul si frumusetea sa, numarandu-se printre cele mai apreciate actrite de la Media ProPictures. Doinita este o actrita care promite si care a evoluat mult intr-un timp foarte scurt.
Susma George

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recente

Denumirea Asociației cetățenilor români aparținând minorității romilor este Partida Romilor “Pro-Europa” , asociație care s-a constituit la data de 19.03.1990 și a dobândit personalitate juridică la data de 03.04.1990 prin efectele sentinței civile nr. 1078, înregistrată în Registrul Persoanelor Juridice al Judecătoriei Sectorului 1 București sub nr.1111/03.04.1990 Copyright © 2015