Connect with us

Monden

Dragoș Bucur a vorbit despre procesul de adopție al fiicei sale

Avatar

Published

on

 

 

Dragoș Bucur și Dana Nălbaru sunt unul dintre puținele cupluri de vedete de la noi care, deși au propriii copii, au decis să mai înfieze unul. Cei doi au adoptat o fetiță de etnie romă, pe nume India Roxana.

 

Dragos Bucur a dezvăluit amănunte mai puțin știute despre ceea ce presupune procesul de adopție în România. Actorul a explicat totodată și care sunt motivele pentru care s-a dus vestea că este un proces dificil: „Există discriminare în România. Ştiţi că fetiţa noastră mijlocie, India Roxana, este de etnie romă. În timpul procesului de adopţie există întâlniri de grup la care vin mai multe familii şi discută. Din 12 familii, 11 nu voiau să audă de un copil de etnie romă. Nu că nu voiau să adopte, nu voiau să audă. Au scris pe hârtie că nu vor copil de etnie romă. Mi se pare o oglindă a societăţii noastre, are legătură cu etnia, cu orientarea sexuală, cu alegerile religioase.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recente

Denumirea Asociației cetățenilor români aparținând minorității romilor este Partida Romilor “Pro-Europa” , asociație care s-a constituit la data de 19.03.1990 și a dobândit personalitate juridică la data de 03.04.1990 prin efectele sentinței civile nr. 1078, înregistrată în Registrul Persoanelor Juridice al Judecătoriei Sectorului 1 București sub nr.1111/03.04.1990 Copyright © 2015