Connect with us

DIN VIAȚA ROMILOR

Ediţie specială a emisiunii „Din Viaţa Romilor”

Partida Romilor

Published

on

Ne aflăm cu toţii în prezent în faţa celei mai mari crize din istoria recentă a Omenirii. Întreaga lume a intrat în lupta pentru viaţă cu ceea ce specialiştii au numit coronavirusul COVID-19.

Suntem în plină pandemie şi tot mai multe ţări din Europa se confruntă cu tot mai multe cazuri de contaminare şi, din păcate, pierderea multor vieţi. Nici România nu este ferită de acest pericol. Numărul mare de infectări de la o zi la alta a dus la decizia autorităţilor române de a aplica cele mai dure restricţii din ultimele decenii. România a intrat în carantină totală. Singurul mod prin care ne putem apăra împotriva acestui pericol este izolarea. Cea mai bună metodă de a ne proteja familiile şi viaţa este de a rămâne acasă în această perioadă, limitându-ne ieşirile doar la cazurile de necesitate şi acultând sfaturile şi recomandările autorităţilor şi specialiştilor. Este singurul mod de a învinge în lupta cu cel mai necruţător inamic al Omenirii din acest secol.

Nu pierde o ediţie specială a emisiunii „Din Viaţa Romilor” sâmbătă pe 28 martie de la ora 10, la Naţional TV şi duminică 29 martie de la ora 16:30 la Naţional 24 PLUS!

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recente

Denumirea Asociației cetățenilor români aparținând minorității romilor este Partida Romilor “Pro-Europa” , asociație care s-a constituit la data de 19.03.1990 și a dobândit personalitate juridică la data de 03.04.1990 prin efectele sentinței civile nr. 1078, înregistrată în Registrul Persoanelor Juridice al Judecătoriei Sectorului 1 București sub nr.1111/03.04.1990 Copyright © 2015 Shared By Fancy Text Generator