Connect with us

Evenimente Actiuni

Emil Neia Lacatus, Bistrita, membru in Consiliul Director al Partidei Romilor: „Luam masuri radicale”

Published

on

Presedintele Partidei Romilor Bistrita-Nasaud, consilierul judetean Emil Neia Lacatus, a fost desemnat sa faca parte, in calitate de membru, din Consiliului Director General al Partidei Romilor. „Vom face toate schimbarile care se impun pentru a construi niste organizatii mobile, sa stim pe cine contam”.

Sedinta Consiliului Director General al Partidei Romilor a avut loc la Bucuresti si a fost condusa de presedintele Nicolae Paun, alaturi de deputatul Madalin Voicu. Cu aceasta ocazie a fost numita o noua structura de conducere, Emil Neia Lacatus fiind ales membru in Consiliul Director General.
„Am analizat impreuna cu domnul deputat si presedinte Nicolae Paun starea organizatiei noastre, a filialelor din teritoriu, si am cazut de acord ca trebuie luate masuri radicale. Astfel, am decis dizolvarea conducerii organizatiei Budacu de Jos si numirea unei conduceri interimare, care va trebui sa munceasca din greu pentru a demonstra ca isi merita noua pozitie”, a spus Emil Neia Lacatus.

„Activitatea de reorganizare a organizatiilor din Partida Romilor Bistrita-Nasaud nu se limiteaza doar la Budacu de Jos, presedintele Emil Neia Lacatus fiind hotarat sa aduca un suflu nou in toate cele 15 filiale din comunele unde populatia roma trece de 15% din populatie”, se arata intr-un comunicat al Partidei Romilor.

„Vom face toate schimbarile care se impun pentru a construi niste organizatii mobile. Chiar daca membrii vor fi mai putini, important este sa avem activisti adevarati. Mai avem un an pana la alegerile locale, asa ca este nevoie sa facem acest inventar. Trebuie sa stim pe cine ne bazam pentru a vedea cum vom aborda alegerile locale de anul viitor”, a mentionat Neia Lacatus.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recente

Denumirea Asociației cetățenilor români aparținând minorității romilor este Partida Romilor “Pro-Europa” , asociație care s-a constituit la data de 19.03.1990 și a dobândit personalitate juridică la data de 03.04.1990 prin efectele sentinței civile nr. 1078, înregistrată în Registrul Persoanelor Juridice al Judecătoriei Sectorului 1 București sub nr.1111/03.04.1990 Copyright © 2015