Connect with us

Evenimente Actiuni

Emil Neia Lăcătuş, Bistrița, membru în Consiliul Director al Partidei Romilor: „Luăm măsuri radicale”

Published

on

emil-neia-lacatus-bistrita-membru-in-consiliul-director-al-partidei-romilor-luam-masuri-radicale-461-1Preşedintele Partidei Romilor Bistriţa-Năsăud, consilierul judeţean Emil Neia Lăcătuş, a fost desemnat să facă parte, în calitate de membru, din Consiliului Director General al Partidei Romilor. „Vom face toate schimbările care se impun pentru a construi nişte organizaţii mobile, să ştim pe cine contăm”.

Şedinţa Consiliului Director General al Partidei Romilor a avut loc la Bucureşti şi a fost condusă de preşedintele Nicolae Păun, alături de deputatul Mădălin Voicu. Cu această ocazie a fost numită o nouă structură de conducere, Emil Neia Lăcătuş fiind ales membru în Consiliul Director General.
„Am analizat împreună cu domnul deputat şi preşedinte Nicolae Păun starea organizaţiei noastre, a filialelor din teritoriu, şi am căzut de acord că trebuie luate măsuri radicale. Astfel, am decis dizolvarea conducerii organizaţiei Budacu de Jos şi numirea unei conduceri interimare, care va trebui să muncească din greu pentru a demonstra că îşi merită noua poziţie”, a spus Emil Neia Lăcătuş.

„Activitatea de reorganizare a organizaţiilor din Partida Romilor Bistriţa-Năsăud nu se limitează doar la Budacu de Jos, preşedintele Emil Neia Lăcătuş fiind hotărât să aducă un suflu nou în toate cele 15 filiale din comunele unde populaţia romă trece de 15% din populaţie”, se arată într-un comunicat al Partidei Romilor.

„Vom face toate schimbările care se impun pentru a construi nişte organizaţii mobile. Chiar dacă membrii vor fi mai puţini, important este să avem activişti adevăraţi. Mai avem un an până la alegerile locale, aşa că este nevoie să facem acest inventar. Trebuie să ştim pe cine ne bazăm pentru a vedea cum vom aborda alegerile locale de anul viitor”, a menţionat Neia Lăcătuş.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recente

Denumirea Asociației cetățenilor români aparținând minorității romilor este Partida Romilor “Pro-Europa” , asociație care s-a constituit la data de 19.03.1990 și a dobândit personalitate juridică la data de 03.04.1990 prin efectele sentinței civile nr. 1078, înregistrată în Registrul Persoanelor Juridice al Judecătoriei Sectorului 1 București sub nr.1111/03.04.1990 Copyright © 2015