Connect with us

Cultura

Eurovision 2013, o rampa de lansare a trupei The Zuralia Orchestra

Published

on

Selectia Nationala Eurovision 2013 este cel mai in voga subiect muzical al acestei perioade. The Zuralia Orchestra participa in a doua semifinala cu piesa ”Sukar Transilvania”

Piesa ”Sukar Transilvania” vorbeste despre Transilvania in special si Romania in general, despre bucurie, obiceiuri frumoase si ospitalitate. Ea a fost scrisa din admiratia lui Aurel Mirea, leader-ul orchestrei si compozitorul piesei, pentru folclorul acestei zone.
Orice concurent isi doreste sa castige, dar pentru The Zuralia Orchestra participarea in sine inseamna o sansa de promovare. Participarea la Eurovizion a acestei formatii este o experienta buna pentru orice artist si ne bucura foarte mult ca au fost apreciati atat de public cat si de juriul care i-a trimis in semifinala concursului.
The Zuralia Orchestra a inceput anul in forta, cu proiectemari atat pe plan national, unde spera sa aiba cat mai multe concerte cat si la nivel international. In luna mai The Zuralia Orchestra sunt invitati la Khamoro-World Roma Festival in Cehia iar in luna octombrie vor fi prezenti in Cardiff, la un targ international al industriei muzicale.
Gabriela Mihai

 

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recente

Denumirea Asociației cetățenilor români aparținând minorității romilor este Partida Romilor “Pro-Europa” , asociație care s-a constituit la data de 19.03.1990 și a dobândit personalitate juridică la data de 03.04.1990 prin efectele sentinței civile nr. 1078, înregistrată în Registrul Persoanelor Juridice al Judecătoriei Sectorului 1 București sub nr.1111/03.04.1990 Copyright © 2015