Connect with us

Social

Familii de romi improprietariti de Primaria Cimpulung

Published

on

De la inceputul lunii, 40 de familii de etnie roma, din Cimpulung, au primit din partea Primariei, titluri de proprietate pentru suprafetele de teren ce le ocupau de zeci de ani in zonele Gradiste si Pescareasca.
Stirea a fost facuta publica de catre liderul romilor din Muscel, Marian Neagoe, care a precizat ca acesta este un prim pas pentru ca respectivele familii sa intre in legalitate.
„A fost un proces de durata, de peste doi ani de zile pentru ca romii sa poata intra in legalitate prin primirea titlurilor de proprietate. Ca exemplu, pot spune ca numai pe drumul Godeni, zeci de romi aveau adresa pe cartea de identitate la numai doua adrese. In acest mod, romii pusi in posesie vor putea beneficia de acum incolo, nu numai de acte legale dar si de ajutoarele pentru incalzire si isi pot face si contracte de utilitati, asa ca vor avea taxe si impozite de platit ”, a precizat liderul Marian Neagoe.

 

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recente

Denumirea Asociației cetățenilor români aparținând minorității romilor este Partida Romilor “Pro-Europa” , asociație care s-a constituit la data de 19.03.1990 și a dobândit personalitate juridică la data de 03.04.1990 prin efectele sentinței civile nr. 1078, înregistrată în Registrul Persoanelor Juridice al Judecătoriei Sectorului 1 București sub nr.1111/03.04.1990 Copyright © 2015