Connect with us

Eveniment

Francezii care au cumparat un bebelus rrom s-au predat

Published

on

Un cuplu de francezi care a cumparat un bebelus de trei saptamani dintr-o tabara de rromi de la periferia Parisului cu 15.000 de euro, s-a predat autoritatilor.

Acestia nu puteau face copii, asa ca au cumparat o fetita nou-nascuta de la doua femei rrome de 20, respectiv de 37 de ani, mama, respectiv bunica pruncului, din tabara Champs-sur-Marn. Tatal fetitei se afla in Romania.

Potrivit Le Figaro, francezii ar fi platit suma de 15.000 de euro pentru a cumpara nou-nascutul cu ajutorul unor intermediari, acestia fiind luati si ei in vizorul anchetatorilor.

In urma perchezitiilor, oamenii legii au descoperit cei 15.000 de euro in tabara de rromi din vecinatatea Parisului. Nasterea copilului nu a fost inregistrata, ceea ce indica faptul ca tranzactia fusese premeditata.

Mama si bunica fetitei vandute au avut mai multe versiuni in fata anchetatorilor. Mai intai au spus ca au vandut copilul unui cuplu de rromi, de la care ar fi fost furat de cuplul de francezi.

Francezii se afla in arestul politiei, iar cele doua femei rrome au fost puse sub acuzare.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recente

Denumirea Asociației cetățenilor români aparținând minorității romilor este Partida Romilor “Pro-Europa” , asociație care s-a constituit la data de 19.03.1990 și a dobândit personalitate juridică la data de 03.04.1990 prin efectele sentinței civile nr. 1078, înregistrată în Registrul Persoanelor Juridice al Judecătoriei Sectorului 1 București sub nr.1111/03.04.1990 Copyright © 2015