Connect with us

Eveniment

Gala Romilor Brașoveni, premiază r(omul) de lîngă tine!

Partida Romilor

Published

on

Astăzi 24 iulie, de la ora 17, la Sergiana Center Braşov se va desfăşura, cu sprijinul Partidei Romilor “Pro-Europa”, Gala Romilor Brașoveni, premiază r(omul) de lîngă tine!

Prin completarea formularelor puse la dispoziţie on-line, aţi avut posibilitatea de a desemna personalităţile rome despre care credeţi că merită recunoaşterea şi aprecierea comunităţii.

Modelele de succes, poveștile extraordinare, tradițiile recunoscute, muzica și invitați care mută accentul pe valorile romilor, toate acestea se vor regăsi la Gala Romilor Brașoveni, un eveniment de recunoaştere și încurajare a valorilor etniei rome din județul Brașov.

Prin acest eveniment urmărim creșterea vizibilități acestor persoane, dar și eliminarea stereotipurilor și prejudecăților negative despre romi.

Astfel, acordarea premiilor va alterna cu momente artistice şi cu multă voie bună!

Prin organizarea acestui evenimet, organizatorii, Partida Romilor “Pro-Europa” a căutat acele persoane de etnie romă, care prin exemplul personal sunt modele de succes, persoane care s-au remarcat în una din urmatoarele categorii: sănătate, educație, muzică-arte, sport, cultură, afaceri, ori tineri în formare, liceeni și studenți apreciați în unitățile de învățământ pe care le frecventează!

Mai multe detalii despre evenimentul „Gala Romilor Braşoveni”, găsiţi aici: https://gala-romilor-brasoveni.blogspot.com/p/home.html

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recente

Denumirea Asociației cetățenilor români aparținând minorității romilor este Partida Romilor “Pro-Europa” , asociație care s-a constituit la data de 19.03.1990 și a dobândit personalitate juridică la data de 03.04.1990 prin efectele sentinței civile nr. 1078, înregistrată în Registrul Persoanelor Juridice al Judecătoriei Sectorului 1 București sub nr.1111/03.04.1990 Copyright © 2015