Connect with us

La zi

Gigi Becali nu vrea sa ramana dator nimanui

Published

on

S-a hotarat si vrea sa scape de toate pacatele. Gigi Becali sustine ca in aceasta saptamana va plati cei 700.000 de euro, suma cu care a prejudiciat statul roman in cazul transferurilor de terenuri cu MAPN.
”Pentru a nu ramane dator nimanui, domnul Gigi Becali a afirmat ca va plati in aceasta saptamana cei 700.000 de euro pentru a acoperi acel prejudiciu stabilit de instanta si astfel intelege sa-si indeplineasca obligatiile sale”, a declarat Pavel Abraham, avocatul lui Becali.
Potrivit acestuia, Gigi Becali a redactat o scrisoare in care a sustinut ca in ultimii 17 ani ar fi donat statului si persoanelor fizice aproximativ 30 milioane de euro.
”Am redat societatii romanesti prin acte de caritate un echivalent de 30 de milioane de euro pentru spitale, biserici si persoane fizice care au mers la tratament”, a scris Gigi Becali.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recente

Denumirea Asociației cetățenilor români aparținând minorității romilor este Partida Romilor “Pro-Europa” , asociație care s-a constituit la data de 19.03.1990 și a dobândit personalitate juridică la data de 03.04.1990 prin efectele sentinței civile nr. 1078, înregistrată în Registrul Persoanelor Juridice al Judecătoriei Sectorului 1 București sub nr.1111/03.04.1990 Copyright © 2015