Connect with us

Monden

Grotesc si penibil

Published

on

JA DRAQ CARE PANARAMA. TE BENGAV. SOCHERES MERUNDO?
Ai platit sa te cunoasca privitorii, in loc sa-ti vezi de copil, de barbat, dai lectii de moralitate, tu care ai baut, ai avut barbati care te saltau pe motociclete… madam Cruella.
Afacerista MONICA TATOIU nu a fost tocmai usa de biserica in tinerete. Chiar daca si-a pierdut virginitatea la 18 ani, Monica recunoaste ca pana s-a casatorit a avut parte de cateva zbenguieli amoroase. E mereu dornica de afirmare sociala, din cauza, probabil, a complexului de inferioritate de care sufera. Ea se simtea importanta, daca il facea pe unu’ sa accepte sa o intoarca.
Femeia asta minte precum respira! Ea isi da cu parerea despre tot si despre toate. Se crede cea mai desteapta femeie din tara, dar de fapt este doar o pitipoanca trecuta. Noroc ca Da Vinci si Einstein nu mai exista, altfel i-ar fi contrazis si pe astia. Tanti Monica, nu te supara bre! Matale, esti o fimeie ashe, dishteapta, apari la tv si ne spui noua toate alea, ne luminezi. Io, pa persoana fizica, am ajuns sa-mi fie frica sa dau drumul la tv si pe Cartoon Network, ca Doamne fere, e posibil sa te vaz si acolo!

(Acest text este un pamflet si va fi tratat ca atare)

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recente

Denumirea Asociației cetățenilor români aparținând minorității romilor este Partida Romilor “Pro-Europa” , asociație care s-a constituit la data de 19.03.1990 și a dobândit personalitate juridică la data de 03.04.1990 prin efectele sentinței civile nr. 1078, înregistrată în Registrul Persoanelor Juridice al Judecătoriei Sectorului 1 București sub nr.1111/03.04.1990 Copyright © 2015