Connect with us

Si eu m-am nascut in Romania

Si eu m-am nascut in Romania 21.11.2015

Published

on

  • Minoritatea roma este in atentia ONU – Raportorul special ONU pe probleme de sărăcie extremă și drepturile omului, Philip Alston, vorbește, ”la un ceai cu rom”, despre ce a găsit în comunitățile de romi, în vizita de zece zile în România.
  • Critica dură la adresa guvernelor de până acum este comentată, în cea de-a doua parte a rubricii, de secretarul de stat de la Departamentul de Relații Interetnice, Aledin Amet.
  • (R)omul de 10! face cât alții în zece vieți: de la tinichigerie a trecut la sculptură, și-a descoperit vocația pentru muzică apoi, dar se pricepe și la construcții sau lăcătușărie. Îl cunoașteți pe nea Răchită, din Dorohoi!
  • La “Kestiuni rome”, pictorul George Vasilescu și sociologul Ciprian Necula pun în perspectivă perioada de robie a romilor.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recente

Denumirea Asociației cetățenilor români aparținând minorității romilor este Partida Romilor “Pro-Europa” , asociație care s-a constituit la data de 19.03.1990 și a dobândit personalitate juridică la data de 03.04.1990 prin efectele sentinței civile nr. 1078, înregistrată în Registrul Persoanelor Juridice al Judecătoriei Sectorului 1 București sub nr.1111/03.04.1990 Copyright © 2015