Connect with us

Asul de trefla

În vaccinarea populaţiei anti-COVID se vor implica spitalele, medicii de familie, DSU şi armata

Partida Romilor

Published

on

Ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, a anunţat miercuri, la Sibiu, că vaccinarea anti-COVID se va face cu ajutorul cadrelor medicale din spitale, a medicilor de familie, a Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă (DSU) şi a militarilor.

„Vor fi implicate toate structurile statului în această strategie de vaccinare. Noi îl avem în pregătire, lucrăm continuu, în fiecare zi, (…) avem oameni care lucrează cu Comisia Europeană, stabilim această procedură şi această strategie de vaccinare. La începutul anului va veni (vaccinul – n.r.), pentru personalul medical, vor fi mai multe tranşe, fiecare tranşă va fi distribuită cu ajutorul unor anumite structuri. Va fi implicată şi armata, şi DSU, şi spitalele judeţene, şi medicii de familie”, a declarat ministrul Sănătăţii într-o conferinţă de presă.

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, marţi, că România se aşteaptă să primească prima tranşă de vaccin anti-COVID în primul trimestru al anului viitor, arătând că primii care vor beneficia de vaccinare vor fi cei din sistemul medical şi persoanele de risc, urmând ca vaccinarea întregii populaţii să înceapă cel mai devreme în primăvară.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recente

Denumirea Asociației cetățenilor români aparținând minorității romilor este Partida Romilor “Pro-Europa” , asociație care s-a constituit la data de 19.03.1990 și a dobândit personalitate juridică la data de 03.04.1990 prin efectele sentinței civile nr. 1078, înregistrată în Registrul Persoanelor Juridice al Judecătoriei Sectorului 1 București sub nr.1111/03.04.1990 Copyright © 2015