Connect with us

Programe

Internship în organizare comunitară în Statele Unite ale Americii – Apel la candidaturi

Avatar

Published

on

Great Lakes Consortium for International Training and Development în colaborare cu CeRe: Centrul de Resurse pentru participare publică selectează 9 interni români pentru cele două runde ale programului de schimb “Sustaining Civic Participation in Minority Communities” (perioada internshipurilor: 20 aprilie 2016–4 iunie 2016 și 5 octombrie 2016-19 noiembrie 2016).

Scopul programului este de a oferi participanților o oportunitate de dezvoltare profesională și de învățare de noi metode de implicare a cetățenilor în procese decizionale care afectează grupurile minoritare/dezavantajate. Pe parcursul programului, internii români vor petrece 6 săptămâni în Statele Unite ale Americii lucrând în cadrul unor organizații comunitare, vor participa la ateliere de lucru și vizite de studiu, în funcție de experiență și interesul fiecărui intern selectat. Candidații la acest program trebuie să provină din organizații sau grupuri civice/comunitare cu experiență în advocacy, organizare comunitară, educație civică care lucrează direct cu grupuri minoritare/dezavantajate. Aceștia trebuie să stăpânească foarte bine limba engleză, să aibă vârsta cuprinsă între 25 şi 40 de ani și să fie disponibili pentru a se implica, înainte și după terminarea internshipului, în activități de organizare comunitară.

Dacă sunteți interesați să faceți parte din delegația de interni, vă invităm să citiți anunțul integral și să candidați completând formularul disponibil aici http://glc-teachdemocracy2.org/announcement-and-applicatio…/. Formularul și anexele sale trebuie trimise până pe 28 octombrie 2015 (inclusiv) pe email la: GLC_teachdemocracy4@hotmail.com, vlad@ce-re.ro şi prin poștă pe adresa CeRe (Centrul de Resurse pentru participare publică) – Str. Slt Zaharia nr. 22, sector 1, București. Se va lua în considerare data poștei.

Persoanele care vor aplica la acest internship și respecta criteriile de eligibilitate vor fi invitate la workshop-ul de organizare comunitară din data de 7 noiembrie (detalii aici http://www.ce-re.ro/home).
Transportul este asigurat. La sfârșitul atelierului, participanții care au aplicat pentru internship vor fi intervievați.

Persoana de contact:
Vlad Cătună
031.10.50.755
0754.029.180
vlad@ce-re.ro

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recente

Denumirea Asociației cetățenilor români aparținând minorității romilor este Partida Romilor “Pro-Europa” , asociație care s-a constituit la data de 19.03.1990 și a dobândit personalitate juridică la data de 03.04.1990 prin efectele sentinței civile nr. 1078, înregistrată în Registrul Persoanelor Juridice al Judecătoriei Sectorului 1 București sub nr.1111/03.04.1990 Copyright © 2015