Connect with us

Politic

La multi ani, domnule Adrian Nastase!

Published

on

Premierul Victor Ponta i-a urat, sambata, pe contul sau de Facebook ??La multi ani!?? fostului lider social democrat, Adrian Nastase, el aratand ca intotdeauna a avut ce invata de la Nastase si manifestandu-si certitudinea ca acesta va ramane acelasi model de intelepciune si maturitate politica.
??La multi ani, domnule Adrian Nastase! Recunosc ca intotdeauna am avut ce invata de la dumneavoastra. Sunt sigur ca veti ramane acelasi model de intelepciune si maturitate politica!?? a scris Ponta pe contul sau.
Totodata premierul a tinut sa o felicite si pe Rovana Plumb, ministrul Mediului, care isi sarbatoreste tot sambata ziua de nastere.
??La multi ani, Rovana Plumb! Mereu un prieten apropiat, dar si un ministru tot mai eficient! A adaugat Ponta, care ii considera pe Nastase si Rovana Plumb doi colegi si prieteni deosebiti.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recente

Denumirea Asociației cetățenilor români aparținând minorității romilor este Partida Romilor “Pro-Europa” , asociație care s-a constituit la data de 19.03.1990 și a dobândit personalitate juridică la data de 03.04.1990 prin efectele sentinței civile nr. 1078, înregistrată în Registrul Persoanelor Juridice al Judecătoriei Sectorului 1 București sub nr.1111/03.04.1990 Copyright © 2015