Connect with us

Si eu m-am nascut in Romania

Lavinia Răducanu, ieri în Timișoara, azi la ”Și eu m-am născut în România”!

Published

on

Zita și Sorin vă așteaptă sâmbătă dimineață, la ora 10.00, la Național Tv, pentru a da startul unei noi ediții ”Și eu m-am născut în România”!
Lavinia Răducanu, solista de la Timișoara, vine ”la un ceai cu rom”! Alături de partenerul ei de scenă și de viață, chitaristul Gabi Muzicaș, Lavinia se transformă din nou, de data aceasta într-o voce pop-rock! Tot ”la un ceai cu rom” povestește și cântă Olga Bălan, care își aduce albumul ”Inimă de țigancă”, lansat cu ani în urmă în Italia, și la București.
De pe scenele din Germania, violonistul Jean Berlescu se întoarce acasă și spune răspicat ”Sunt rom! Din România!”. Aflați unde vrea acesta să înființeze o academie de artă a romilor!

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recente

Denumirea Asociației cetățenilor români aparținând minorității romilor este Partida Romilor “Pro-Europa” , asociație care s-a constituit la data de 19.03.1990 și a dobândit personalitate juridică la data de 03.04.1990 prin efectele sentinței civile nr. 1078, înregistrată în Registrul Persoanelor Juridice al Judecătoriei Sectorului 1 București sub nr.1111/03.04.1990 Copyright © 2015