Connect with us

Educatie

Locuri pentru candidaţii romi la Inspectoratul de Jandarmi Judeţean „Ştefan cel Mare ” Bacău

Partida Romilor

Published

on

Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Bacău desfăşoară, în continuare, activităţi specifice de recrutare pentru cele două şcoli de subofiţeri ale Jandarmeriei Române: Şcoala Militară de Subofiţeri Jandarmi „Grigore Alexandru Ghica” Drăgăşani ,cu un număr total de 200 locuri, din care 155 l.G.J.R.( 4 locuri romi şi 2 locuri minorităţi), 25 S.I.E. şi 20 S.P.P. şi Şcoala Militară de Subofiţeri Jandarmi „Petru Rareş” Fălticeni, cu un număr total de 200 de locuri, din care 175 I.G.J.R. (4 locuri rromi şi 2 locuri minorităţi) şi 25 S.I.E.

Activităţile derulate în cadrul campaniei ,,Vino în echipa Jandarmeriei!”, materializate prin înscrierea unui număr de 65 de tineri din judeţul Bacău la şcolile militare de subofiţeri se apropie de final . Data limită pentru înscriere este 28 februarie, dată la care se vor demara o serie de activităţi premergătoare examenelor de admitere.

În acest sens, cei care doresc să se înscrie sunt aşteptaţi la sediul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Bacău din str.Constantin Musat, nr 4.

Condiţiile de înscriere pot fi găsite pe site-ul unităţii, la dresa www.jandarmeriabacau.ro – carieră sau pe pagina de facebook a unităţii, INSPECTORATUL DE JANDARMI JUDEŢEAN BACĂU.

Citeşte şi:

Locuri pentru candidații romi la Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Suceava

Locuri pentru candidații romi la Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Tulcea

IJJ General de Brigadă „Mihail RASTY” Sibiu: Locuri pentru candidații romi

Locuri pentru candidații romi la Unitatea Specială 72 Jandarmi Protecţie Instituţională „Anghel Saligny” Cernavodă

 

 

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recente

Denumirea Asociației cetățenilor români aparținând minorității romilor este Partida Romilor “Pro-Europa” , asociație care s-a constituit la data de 19.03.1990 și a dobândit personalitate juridică la data de 03.04.1990 prin efectele sentinței civile nr. 1078, înregistrată în Registrul Persoanelor Juridice al Judecătoriei Sectorului 1 București sub nr.1111/03.04.1990 Copyright © 2015