Connect with us

Eveniment

Macelarul din Braila

Published

on

Irina Ciuraru, o braileanca de 36 de ani de etnie roma a murit din cauza unei complicatii suferite in urma unei operatii de liposuctie efectuata in clinica privata a doctorului Calin Dobos, din Galati.
Peste 200 de oameni, rude, prieteni dar si curiosi au condus-o pe ultimul drum pe femeia de etnie roma care s-a stins dupa ce a facut o operatie estetica. Lautarii au cantat manele, familia a aruncat bani la fiecare intersectie, iar cand sicriul a fost scos din casa, apropiatii Irinei au eliberat porumbei. Cand cortegiul funerar a ajuns la mormantul familiei a avut parte de o surpriza. Langa groapa era proptita o coroana de flori de la medicul estetician Calin Dobos, cel pe care familia tinerei il acuza de moartea acesteia. Oamenii nu au vrut sa conceapa ca pe mormant sa stea florile ucigasului si le-au aruncat.
Irina Ciuraru a fost supusa unei operatii de liposuctie, pe 19 ianuarie, la o Clinica din Galati, iar dupa cateva zile a ajuns in stare grava la spitalul de urgenta, unde medicii au constatat ca femeia avea intestinele perforate. Infectia s-a generalizat, iar pe data de 12 februarie tanara a murit.
Iulian Dragoicea

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recente

Denumirea Asociației cetățenilor români aparținând minorității romilor este Partida Romilor “Pro-Europa” , asociație care s-a constituit la data de 19.03.1990 și a dobândit personalitate juridică la data de 03.04.1990 prin efectele sentinței civile nr. 1078, înregistrată în Registrul Persoanelor Juridice al Judecătoriei Sectorului 1 București sub nr.1111/03.04.1990 Copyright © 2015