Connect with us

Social

Madalin Voicu: ”Am o problema cu cei care nu-si fac datoria de preoti, nu cu institutia bisericii”

Published

on

Deputatul PSD, Madalin Voicu ii acuza pe unii preoti ca au creat o imagine nefasta bisericii.
”Este o prostie. Eu nu sunt un om manipulabil, nu primesc indicatii din alta parte. Nu vorbesc despre denigrarea bisericii ca institutie. N-am o problema cu lacasul de cult, cu crucea, ci cu cei care nu-si fac datoria de preoti”, a declarat deputatul Madalin Voicu.
”Regret ca am folosit cuvantul derbedeu, poate a fost prea dur, dar sunt oameni care nu-si respecta datoria de reprezentantii ai clerului. Nu vreau sa denigrez institutia, eu vorbesc de preotii care fac erori importante” a continuat deputatul.
”Nu am denigrat Biserica, ci anumiti slujitori care au facut o imagine nefasta Bisericii. Dar am facut acele declaratii din suferinta, nu din revolta. Scaderea increderii populatiei in Biserica este rezultatul actiunii acestor functionari, preoti care n-au reusit sa creeze o legatura intre credinta si Biserica. In plus, mai vedem si niste situatii de ras, cu preoti care nu respecta conduita de preot. Sunt prinsi bauti, facand trafic, altii se dedau la perversiuni”, a punctat Madalin Voicu.

”Pentru mine, Biserica, Dumnezeu, Crucea sunt lucruri sfinte”

”Familia mea a ctitorit biserici, eu sunt un ortodox adevarat. Ma duc la preotii familiei, ma duc la biserica, dar, de obicei, atunci cand nu e multa lume. Imi place sa ma rog in liniste, nu sa ma dau cu capul de altar. Nu pot sa fac circ” a mai spus deputatul Madalin Voicu.
Cristian Luca

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recente

Denumirea Asociației cetățenilor români aparținând minorității romilor este Partida Romilor “Pro-Europa” , asociație care s-a constituit la data de 19.03.1990 și a dobândit personalitate juridică la data de 03.04.1990 prin efectele sentinței civile nr. 1078, înregistrată în Registrul Persoanelor Juridice al Judecătoriei Sectorului 1 București sub nr.1111/03.04.1990 Copyright © 2015