Connect with us

Politic

Madalin Voicu: Homosexualitatea – o maladie

Published

on

Deputatul PSD, Madalin Voicu e de parere ca homosexualitatea tine de o maladie sau de o modificare de gene si ca ii e mila de cei care au o asemenea orientare, insa nu e de acord cu legalizarea parteneriatelor civile intre ei, asa cum propune alt coleg din USL, deputatul Remus Cernea.
”Cred ca este o chestiune mai mult de patologie, oamenii astia cred ca au niste probleme care trebuiesc intelese intr-un fel, sufera de anumite complexe, au o modificare de gene, nu stiu, n-am o chestiune care sa ma porneasca impotriva lor, cat mai curand ii compatimesc”, a spus deputatul Madalin Voicu.
Intrebat daca e de aceeasi parere cu Puiu Hasotti, senatorul PSD a raspuns ” Da, da si eu cred la fel. E probabil o chestiune care tine de o maladie decat o normalitate si, din cauza asta, eu fiind un om sensibil ca accept sau ca intelegere, pot sa zic ca mai curand mi-e mila de ei decat sa-i acuz in vreun fel. Nu cred ca in Romania e loc, in acest moment, de a oficializa legaturi intre persoane de acelasi sex”.
Hasotti: Homosexualii sunt oameni bolnavi, homosexualitatea nu este o stare fireasca.
Puiu Hasotti a declarat ca nu are ”absolut nimic” sa le reproseze homosexualilor, pe care ii considera ” doar niste oameni bolnavi”.
Hasotti a comentat astfel initiativa deputatului USL, Remus Cernea privind reglementarea parteneriatului civil intre persoane de acelasi sex.
Madalin Voicu nu vede nici el posibila o asemenea lege.
” Nu prea inteleg ei sau nu prea sunt la curent cu forma corecta sau concreta a situatiei. Eu nu am o problema cu homosexualii, e la mare moda acum. Daca oamenii se inteleg intre ei si se plac, se iubesc si exista sentimente, e problema lor, nu stiu daca trebuie obligatoriu oficializata de stat o asemenea decizie.
Anomalia mare e ca li se permite sa-si infieze copii. In concluzie nu cred ca o legalizare in sensul asta ne-ar avataja in vreun fel. Nu am o problema cu oamenii care vor sa traiasca impreuna, dar dorinta de a se casatori devine un impediment, noi nu avem suficient de multa educatie in sensul asta. In plus, la ce-ti trebuie, domnule? Concubinajul poate fi o chestiune care nu trebuie parafata de stat. Poti sa traiesti cu un barbat sau femeile intre ele fara sa trebuiasca o decizie judecatoreasca in sensul asta sau o parafare a relatiei”, a mai declarat deputatul Madalin Voicu.
Deputatul a conchis ca propunerea lui Cernea e exagerata, dar a fost si inteleasa gresit.
”Domnul Cernea cred ca a exagerat putin dar cred ca a fost si gresit inteleasa propunerea lui. Ca sa faci un proiect de lege pentru asta, ni se pare, in momentul de fata in Romania, neavenita.
E o problema de psihiatrie ori patologie genetica, pe care unii ar trebui sa o inteleaga, pe care unii nu o inteleg iar pe altii, neintelegand-o fac acuzatii mai dure, dar nu cred ca trebuie sa existe o lege prin care trebuie legalizata casatoria. Daca traiesc intre ei, se intampla de mii de ani, dar n-o sa ma duc la Sfatul Popular sa spuna primarul:
”Cetatene Costel, il iei in casatorie pe cetateanul Vasile?”
Deputatul Remus Cernea, ales pe listele USL in judetul Constanta, a propus legalizarea parteneriatelor intre persoane de acelasi sex, sub forma unei conventii civile.
Victor N Bogdan

 

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recente

Denumirea Asociației cetățenilor români aparținând minorității romilor este Partida Romilor “Pro-Europa” , asociație care s-a constituit la data de 19.03.1990 și a dobândit personalitate juridică la data de 03.04.1990 prin efectele sentinței civile nr. 1078, înregistrată în Registrul Persoanelor Juridice al Judecătoriei Sectorului 1 București sub nr.1111/03.04.1990 Copyright © 2015