Connect with us

Politic

Madalin Voicu: „Regionalizarea nu este o prioritate”

Published

on

Deputatul PSD Madalin Voicu este de parere ca regionalizarea Romaniei reprezinta, in acest moment, un moft, adaugand ca altele sunt problemele prioritare ale tarii.
„Cred ca nu este inca momentul si cred ca toamna asta este prea repede pentru a se decide aceasta soarta a tarii (…) asta e usor un moft, dupa parerea mea. Nu e o prioritate in orice caz, sunt alte lucruri care trebuie rezolvate – sanatatea, educatia”, a spus social-democratul Madalin Voicu.
In ceea ce priveste ultima varianta a regionalizarii, Voicu spune ca este de neinteles.
„Nici nu am vreo speranta conturata cum ca in toamna va exista aceasta regionalizare, cel putin nu in forma pe care a prezentat-o Guvernul sau Liviu Dragnea. De fapt, a prezentat-o in mai multe forme, dar ultima este nu aberanta, dar nemotivanta, adica nu stiu ce cauta Vrancea in sud-est”, a continuat senatorul.
Madalin Voicu este de parere ca regionalizarea tarii trebuie gandita cu calm, pentru ca acest proces nu inseamna numai o modificare politica, dar si una istorica si geografica.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recente

Denumirea Asociației cetățenilor români aparținând minorității romilor este Partida Romilor “Pro-Europa” , asociație care s-a constituit la data de 19.03.1990 și a dobândit personalitate juridică la data de 03.04.1990 prin efectele sentinței civile nr. 1078, înregistrată în Registrul Persoanelor Juridice al Judecătoriei Sectorului 1 București sub nr.1111/03.04.1990 Copyright © 2015