Connect with us

Eveniment

Mahala Rai Banda – 15 ani. Un eveniment susţinut de Partida Romilor ”Pro – Europa”

Avatar

Published

on

Trupa Mahala Rai Banda,  denumită de presa internațională „senzația muzicală a zonei balcanice”, susține un show de excepție la Circului Metropolitan București, duminică 7 aprilie, începând cu ora 19.30, cu ocazia aniversării a 15 ani de la înfiinţare.

Cu peste 600 de concerte în 26 țări și participări la numeroase festivaluri internaționale, Mahala Rai Banda a cucerit întreg mapamondul cu stilul lor inconfundabil numit „gypsy balkan beat” un mix uimitor de genuri, un stil energic și în același timp autentic și sofisticat.

După ce au cântat pe toate meridianele pamântului- Opera Garnier din Paris, Teatrul Bolshoi din Moscova, Austria, Germania, Elveția, Spania, Italia, Belgia, Olanda, Portugalia, Suedia, Danemarca, Finlanda, Turcia, Japonia, Canada, SUA, Australia sau Noua Zeelandă- Mahala Rai Banda sărbatorește 15 ani de la înființare într-un concert de zile mari acasă, alături de prieteni!

Partida Romilor „Pro – Europa” susţine acest eveniment remarcabil în istoria muzicii comunităţii şi va prezenta pe larg concertul aniversar Mahala Rai Banda, în cadrul emisiunii „Din viaţa romilor”, difuzată sâmbătă şi duminică de la ora 9, la Naţional TV.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recente

Denumirea Asociației cetățenilor români aparținând minorității romilor este Partida Romilor “Pro-Europa” , asociație care s-a constituit la data de 19.03.1990 și a dobândit personalitate juridică la data de 03.04.1990 prin efectele sentinței civile nr. 1078, înregistrată în Registrul Persoanelor Juridice al Judecătoriei Sectorului 1 București sub nr.1111/03.04.1990 Copyright © 2015