Connect with us

La zi

Mahala Rai Banda pleacă în turneu

Partida Romilor

Published

on

Denumită de presa internațională „senzația muzicală a zonei balcanice”, trupa Mahala Rai Banda pleacă în turneu, iar primele opriri sunt în Cluj, Oradea și Iași.

Concertele vor avea loc, după cum urmează:

  • Cinema Florin Piersic, Cluj Napoca, 27 martie 2020
  • Casa de Cultura a Sindicatelor, Oradea, 28 martie 2020
  • Cinema Victoria, Iasi, 6 aprilie 2020

Biletele pot fi achiziţionate online la adresa: www.enterix.ro.

Formatia Mahala Rai Banda are in jur de 80 de concerte pe an, numai in Occident. În 2009, imediat dupa lansarea celui de-al doilea album al trupei, „Ghetto Blasters”, un cronicar al ziarului britanic „The Independent” scria in publicatia online despre lautarii de la Mahala Rai Banda: „Excelenta muzica tiganeasca romaneasca a renascut plecand din doua sate: Clejani, care a trimis in lume Taraful Haiducilor si satul Zece Prajini, de unde a rasarit fanfara Ciocarlia.

Nu pierdeţi ocazia unică de a-i vedea pe cei de la Mahala Rai Banda într-un concert de excepţie în oraşul vostru!

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recente

Denumirea Asociației cetățenilor români aparținând minorității romilor este Partida Romilor “Pro-Europa” , asociație care s-a constituit la data de 19.03.1990 și a dobândit personalitate juridică la data de 03.04.1990 prin efectele sentinței civile nr. 1078, înregistrată în Registrul Persoanelor Juridice al Judecătoriei Sectorului 1 București sub nr.1111/03.04.1990 Copyright © 2015