Connect with us

News

Marin Ionel, copilul din Stâlpu va însoţi echipa Naţională de fotbal în Franţa

Published

on

Talentele sunt în continuare descoperite de oamenii care le caută  – dovadă este chiar băiatul de 10 ani – Marin Ionel din Stâlpu, care a primit vizita unor fotbalişti de seamă – Miodrag Belodedici şi Jean Vlădoiu. Talentatul copilul, de etnie romă, a fost descoperit de preşedintele AJF Buzău şi vicepreşedintele CJ – Adrian Petre.

O întreagă echipă de susţinători ai talentelor s-a deplasat la Stâlpu pentru a-i face o surpriză tânărului. Făcând parte dintr-o familie săracă, cu patru copii, Marin Ionel nu ar fi reuşit niciodată  să îşi arate talentul de fotbalist, numai că norocul i-a surâs şi avem toată speranţa că va ajunge un mare sportiv. Începutul a fost făcut – a participat la un program lansat de Federaţia Română de Fotbal, prin intermediul Asociaţiei Judeţene de Fotbal şi a fost remarcat imediat. După cum spune şi preşedintele Asociaţiei – Adrian Petre, copilul nu a jucat niciodată într-o echipă, singurul său teren de fotbal a fost uliţa satului, iar vestiarul – casa sărăcăcioasă unde locuieşte împreună cu fraţii şi părinţii săi. Adi Petre a mai spus că este bine că tânărul a înţeles faptul că trebuie să frecventeze şcoala şi a fost dat exemplu de succes, încă de acum, celorlalţi copii vecini cu el. “Marin Ionel este un copil foarte talentat, a participat la programul “Transformă uliţa în stadion”, alături de mai bine de 1000 de copii din ţară şi a avut un traseu surprinzător: a câştigat mai întâi faza judeţeană, apoi cea regională şi a mers la Cluj, unde alături de alţi 7 copii a susţinut un meci împotriva unor juniori mai experimentaţi şi unde a fost remarcat de comisia formată din Ciprian Paraschiv, Jean Vlădoiu şi Miodrag Belodedici ca fiind singurul jucător care stăpâneşte tehnica driblingului. El alături de alţi 10 copii au fost desemnaţi câştigători ai programului şi vor însoţi FRF în Franţa la Campionatul European de Fotbal din această vară”, a declarat Adrian Petre, preşedintele AJF Buzău.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recente

Denumirea Asociației cetățenilor români aparținând minorității romilor este Partida Romilor “Pro-Europa” , asociație care s-a constituit la data de 19.03.1990 și a dobândit personalitate juridică la data de 03.04.1990 prin efectele sentinței civile nr. 1078, înregistrată în Registrul Persoanelor Juridice al Judecătoriei Sectorului 1 București sub nr.1111/03.04.1990 Copyright © 2015