Connect with us

La zi

Ministerul Educaţiei: Cursurile nu se reiau în data de 6 aprilie!

Partida Romilor

Published

on

Ministerul Educaţiei Naţionale precizează că informaţiile şi documentul puse în circulaţie în spaţiul public, potrivit cărora structura anului şcolar 2019-2020 a fost modificată, sunt false.

„Cursurile nu se reiau în data de 6 aprilie! Vă rugăm să vă informaţi doar din surse oficiale şi vă asigurăm că Ministerul Educaţiei şi Cercetării va informa în mod oficial în legătură cu deciziile ce urmează a fi luate pe acest subiect. Aşa cum se cunoaşte, aceste decizii depind de evoluţia pandemiei generate de coronavirus/COVID-19”, se arată într-un comunicat postat pe site-ul instituţiei.


Ministerul mai anunţă că va formula denunţ penal pentru ca organele abilitate să identifice „persoanele care se fac vinovate de distribuirea în spaţiul public a unor înscrisuri false, care au rolul de a genera confuzii”.

„Ministerul Educaţiei şi Cercetării se delimitează categoric de acţiunile acestor persoane şi de conţinutul fals al documentului: documentul vehiculat în spaţiul public nu este emis de Ministerul Educaţiei şi Cercetării”, se arată în comunicat. 

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recente

Denumirea Asociației cetățenilor români aparținând minorității romilor este Partida Romilor “Pro-Europa” , asociație care s-a constituit la data de 19.03.1990 și a dobândit personalitate juridică la data de 03.04.1990 prin efectele sentinței civile nr. 1078, înregistrată în Registrul Persoanelor Juridice al Judecătoriei Sectorului 1 București sub nr.1111/03.04.1990 Copyright © 2015 Shared By Fancy Text Generator