Connect with us

Social

Ministrul Economiei: Invit companiile din România să se implice în eficientizarea energetică a şcolilor

Partida Romilor

Published

on

Ministrul Economiei, Energiei şi Mediului de Afaceri, Virgil Popescu, a invitat companiile din România să-şi aleagă câte o şcoală pe care să o ajute să devină mai eficientă din punct de vedere energetic.

El a transmis un mesaj în acest sens, marţi, la conferinţa online România Eficientă – A renovation wave across Europe.

„Este nevoie să gândim o Românie eficientă, să ne gândim că risipa de energie poate duce la creşterea poluării, este nevoie să ne gândim la educaţia tinerilor, la educaţia oamenilor, că trebuie să avem o eficienţă energetică sporită, chiar şi acolo unde trăim viaţa de zi cu zi”, a spus oficialul guvernamental.

Popescu a felicitat compania OMV Petrom pentru iniţiativa de a se implica în proiecte de reabilitare a şcolilor.

„E nevoie să dăm exemplu celor mici că şcolile pot fi reabilitate. Invit cât mai multe companii să se alăture acestei iniţiative, o companie să-şi aleagă o şcoală din România şi s-o ajute să devină mult mai eficientă din punct de vedere energetic”, a mai spus ministrul Economiei.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recente

Denumirea Asociației cetățenilor români aparținând minorității romilor este Partida Romilor “Pro-Europa” , asociație care s-a constituit la data de 19.03.1990 și a dobândit personalitate juridică la data de 03.04.1990 prin efectele sentinței civile nr. 1078, înregistrată în Registrul Persoanelor Juridice al Judecătoriei Sectorului 1 București sub nr.1111/03.04.1990 Copyright © 2015