Conecteaza-te cu noi

News

O fetiţă de etnie romă uimeşte întreaga lume! Este mai inteligentă ca Albert Einstein şi Stephen Hawking

Avatar

Publicat

pe

O fetiţă de 12 ani de etnie romă din Marea Britanie uimeşte întreaga lume. Nicole Barr locuieşte într-o caravană împreună cu tatăl şi cu sora mai mică, dar asta nu a împiedicat-o să înveţe şi să devină un exemplu bun pentru întreaga sa comunitate.

Fetiţa a înregistrat la ultimele teste un IQ mai mare decât Stephen Hawking şi Albert Einstein.„Este bine să auzi şi ceva bun despre noi la ştiri“, spune James Barr, tatăl fetiţei, conform Western Daily Press.

Nicole Barr a înregistrat un scor de 162 la un test de IQ recent. Astfel, fetiţa a ajuns în rând cu cei mai inteligenţi oameni din lume. Un purtător de cuvânt al societăţii internaţionale Mensa spune că IQ-ul lui Nicole o plasează cu uşurinţă printre cei mai deştepţi oameni. „Doar copiii pot obţine un scor mai mare de 161, acesta fiind numărul maxim pentru un adult. Testul este ajustat pentru copii. Deşi un scor de 162 nu este unic, este totuşi unul foarte rar“, explică Ann Clarkson, purtător de cuvânt al Mensa.

La nivel mondial, în Mensa, există 110.000 de membri, dar doar 8% din aceştia au vârsta sub 16 ani.

Continuați să citiți
3 Comentarii

3 Comments

 1. Avatar

  eugen serban cheudeanu

  17 septembrie 2019 at 02:42

  Da asa poate fi cei de etnie rroma pot avea o capacitate de gandire mult mai de omenie decat tote nationalitatile majoritare europene,ei gândesc si pt. cel de langa el,nu-l lasa la necaz,majoritari daca nu fac rau nu se simt bine,NUMAI CA NECAZUL E CA IN ROMANIA NU SE VREA COPII DE RROMI SA FACA MAI MULTA SCOALA

 2. Avatar

  eugen serban cheudeanu

  17 septembrie 2019 at 02:44

  O FRUMUSETE DE COPIL FELICITARI SCUMPA DOMNISOARA.

 3. Avatar

  Strimbeanu Diana Camelia

  17 septembrie 2019 at 13:20

  Bravo fi un exemplu felicitari

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recente

Denumirea Asociației cetățenilor români aparținând minorității romilor este Partida Romilor “Pro-Europa” , asociație care s-a constituit la data de 19.03.1990 și a dobândit personalitate juridică la data de 03.04.1990 prin efectele sentinței civile nr. 1078, înregistrată în Registrul Persoanelor Juridice al Judecătoriei Sectorului 1 București sub nr.1111/03.04.1990 Copyright © 2015