Connect with us

Monden

Oana Niculescu Mizil si Marian Vanghelie vor un copil

Published

on

Zvonurile aparute in presa precum ca Marian Vanghelie si Oana Niculescu Mizil se despart sunt decat apa de ploaie.
Oana Niculescu Mizil a luat pozitie dezmintind stirile.
”Noaptea este langa mine. Suntem impreuna, avem planuri de viitor. Nu ne grabim cu nunta. Important este sa fim impreuna. Avem proiecte in comun. Ne dorim un copil, de fapt, nu numai unul, dar totul cum va vrea Dumnezeu”, a declarat Oana Mizil.
De asemenea politiciana a tinut sa atraga atentia ca nu o deranjeaza deloc vizitele lui Marian Vanghelie la fosta lui sotie, pentru ca ei au un copil impreuna si trebuie sa mentina o relatie civilizata.
”Eu cu Charlotte nu vorbesc, nu ne cunoastem. Avem o relatie frumoasa, eu cu fostul meu sot, Marian cu fosta lui sotie, asa trebuie sa fie, suntem civilizati”, a mai spus Oana Niculescu Mizil.
Marian Vanghelie si Oana Niculescu Mizil formeaza un cuplu inca de la sfarsitul anului 2011. In ciuda scandalului generat de apropierea dintre ei, ambii fiind casatoriti in acel moment, cei doi au trecut peste ” gura lumii” si si-au continuat relatia de dragoste.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recente

Denumirea Asociației cetățenilor români aparținând minorității romilor este Partida Romilor “Pro-Europa” , asociație care s-a constituit la data de 19.03.1990 și a dobândit personalitate juridică la data de 03.04.1990 prin efectele sentinței civile nr. 1078, înregistrată în Registrul Persoanelor Juridice al Judecătoriei Sectorului 1 București sub nr.1111/03.04.1990 Copyright © 2015