Connect with us

Evenimente Actiuni

Parteneriatul scoala comunitate factor determinat in accesul la educatie al romilor

Published

on

Deoarece accesul la educatie este una din principalele probleme in formarea noilor generatii de profesionisti de etnie roma Prtida Romilor a decis sa se implice intr-un amplu proiecte de formare a mediatorilor scolari asfel incat acestia sa se poata implica continuu in sprijinirea tinerilor.

Aflati in permanenta comunicare atat cu scolile cat si cu comunitatile locale cei 100 de mediatori scolari sunt cei ce determina copii de etnie roma sa isi urmeze studiile iar reprezentantii scolilor sunt responsabilizati atat pentru rolul major social pe care il au in formarea generatiilor urmatoare cat si in combaterea discriminarii de la cea mai frageda varsta.

 

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recente

Denumirea Asociației cetățenilor români aparținând minorității romilor este Partida Romilor “Pro-Europa” , asociație care s-a constituit la data de 19.03.1990 și a dobândit personalitate juridică la data de 03.04.1990 prin efectele sentinței civile nr. 1078, înregistrată în Registrul Persoanelor Juridice al Judecătoriei Sectorului 1 București sub nr.1111/03.04.1990 Copyright © 2015