Connect with us

Evenimente Actiuni

Partida Romilor „Pro-Europa”: „Educatie, Prevenție şi pregătirea comunităților de romi din județul Bistriţa-Năsăud”

Partida Romilor

Published

on

Partida Romilor Pro-Europa Sucursala Judeţeană Bistriţa-Năsăud, în parteneriat cu Direcţia de Sănătate Publică Bistriţa Năsăud, desfăşoară înceăţnd cu data 21 august acţiunea: „Educatie, Prevenție si pregatirea comunităților de romi din județul Bistrţta-Năsăud”, privind pandemia de COVID-19.

Reprezentanţii APRPE Bistriţa Năsăud s-au deplasat în comuna Cetate, pentru informarea comunităţii de romi privind respectarea măsurilor de protecție adoptate de autoritățile locale şi centrale în contextul pandemiei.

Membrii APRPE Bistriţa Năsăud au distribuit pliante şi afişe cu măsurile de protecție si preventie împotriva infectării cu SARS-COV2. Actiunea continua şi în alte comunităţi de romi din judetul Bistriţa Năsăud.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recente

Denumirea Asociației cetățenilor români aparținând minorității romilor este Partida Romilor “Pro-Europa” , asociație care s-a constituit la data de 19.03.1990 și a dobândit personalitate juridică la data de 03.04.1990 prin efectele sentinței civile nr. 1078, înregistrată în Registrul Persoanelor Juridice al Judecătoriei Sectorului 1 București sub nr.1111/03.04.1990 Copyright © 2015