Connect with us

Social

Peste 4.300 de persoane vor primi tichete sociale de Crăciun de la Primăria Slatina

Partida Romilor

Published

on

Peste 4.300 de beneficiari vor primi, începând de vinei, tichete sociale de Crăciun în valoare de 100 de lei, oferite de municipalitate persoane cu venituri reduse şi celor cu handicap, informează Primăria Slatina într-un comunicat.

Distribuirea tichetelor sociale se va face la domiciliul beneficiarilor, prin intermediul Poştei Române.

Acesta este al cincilea an în care Primăria Slatina oferă tichete sociale de sărbători, însă numărul beneficiarilor este cel mai mic, cu circa 1.000 mai puţini faţă de anul precedent.

Tichetele se acordă în baza cererilor depuse în perioada septembrie-octombrie iar beneficiarii sunt pensionari cu venit lunar net de maximum 1.200 de lei şi persoane cu handicap grav/accentuat.

Slătinenii au depus 4.419 cereri de tichete sociale şi au fost aprobate 4.367 dintre acestea.

„Tichetele sociale, în valoare de 100 lei/beneficiar, vor putea fi utilizate pentru achiziţionarea de produse alimentare, produse de curăţenie şi igienă corporală sau a locuinţei, produse farmaceutice, articole de îmbrăcăminte şi încălţăminte. Beneficiarii vor putea valorifica tichetele sociale în cadrul unui număr de 135 de unităţi comerciale de pe raza municipiului”, menţionează sursa citată.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recente

Denumirea Asociației cetățenilor români aparținând minorității romilor este Partida Romilor “Pro-Europa” , asociație care s-a constituit la data de 19.03.1990 și a dobândit personalitate juridică la data de 03.04.1990 prin efectele sentinței civile nr. 1078, înregistrată în Registrul Persoanelor Juridice al Judecătoriei Sectorului 1 București sub nr.1111/03.04.1990 Copyright © 2015