Connect with us

Social

Peste 5.000 de joburi de curieri, promoteri, lucrători comerciali, cofetari sau şoferi, disponibile pe platformele de recrutare

Partida Romilor

Published

on

Peste 5.000 de joburi sunt oferite în prezent pentru curieri, promoteri, lucrători comerciali, cofetari sau şoferi, pe platforma eJobs.ro, conform unui comunicat.

Joburile se adresează atât candidaţilor aflaţi la început de carieră, cât şi celor cu experienţă şi inclusiv candidaţilor din segmentul de vârstă 45+, aceştia din urmă fiind şi cei care au avut cele mai mari dificultăţi anul acesta în găsirea unui loc de muncă.

„În fiecare an, începând cu luna noiembrie, vedem cum începe să crească numărul de locuri de muncă pentru aceste poziţii. Angajatorii recrutează pentru vârfurile de comenzi şi de trafic aferente campaniilor de Black Friday şi, mai apoi, pentru cele din luna decembrie, când toată lumea se pregăteşte de sărbători. Se pare că nici anul acesta nu a făcut excepţie de la regulă. Singura schimbare este legată de o scădere puternică a numărului de joburi destinate animatorilor, pentru că au dispărut petrecerile de Crăciun, petrecerile pentru copii, evenimentele corporate şi aşa mai departe. În anii trecuţi, vedeam o explozie a cererii pentru animatori. Nu mai este cazul acum”, spune Bogdan Badea, CEO eJobs România.

Cele mai multe joburi se adresează şoferilor, curierilor şi celor care vor să lucreze pe alte poziţii în transport şi logistică – manipulant marfă, dispecer ori stivuitorist. Aproape 1.000 de poziţii sunt deschise pentru lucrători comerciali şi casieri şi câteva sute pentru brutari, cofetari şi patiseri. Cei care vor să lucreze ca promoteri sau merchandiseri au peste 600 de opţiuni în acest moment.

Finalul anului rămâne activ şi pentru candidaţi, în condiţiile în care prima săptămână a lunii decembrie a adus peste 200.000 de aplicări. Acestea s-au adăugat celor mai mult de 1,1 milioane de aplicări înregistrate în luna noiembrie. În plus, joburile din vânzări şi din transport/logistică sunt cele mai căutate de candidaţi pe tot parcursul anului, nu doar acum.

„Sunt foarte mulţi tineri şi candidaţi care au peste 45 de ani şi care profită de această perioadă în care creşte numărul oportunităţilor de angajare, chiar dacă, în unele cazuri vorbim de joburi temporare”, explică Bogdan Badea.

În acest moment, mai mult de 14.000 de locuri de muncă pentru România şi străinătate sunt disponibile pe www.ejobs.ro.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recente

Denumirea Asociației cetățenilor români aparținând minorității romilor este Partida Romilor “Pro-Europa” , asociație care s-a constituit la data de 19.03.1990 și a dobândit personalitate juridică la data de 03.04.1990 prin efectele sentinței civile nr. 1078, înregistrată în Registrul Persoanelor Juridice al Judecătoriei Sectorului 1 București sub nr.1111/03.04.1990 Copyright © 2015